ЗА НАС

Здравейте!

Казвам се Огнян Кръстев и съм основател на студиото. Създадох OGArchitecture с огромно желание, за да реализирам виждането си за архитектура, продиктувана от симбиозата между естетика и функционалност. Харесвам работата си, обичам да претворявам мечти, скицирайки върху белия лист и да наблюдавам как те се превръщат в сгради. С удоволствие приемам новите предизвикателства и участвам в архитектурни конкурси, от някои от които имам призови места. Това ме вдъхновява!

С пожелание за вдъхновяващ ден,

арх. Огнян Кръстев

Нашите услуги

Какво предлагаме? OGArchitecture създава концептуални разработки, идейни и работни проекти, интериорен и графичен дизайн. Студиото разполага с екип от специалисти инженери, които правят възможно завършването на целия проектантски процес.

В началото на всеки проект отделяме много време и енергия, за да вникнем в идеите и желанията на клиента. Когато е нужно, с удоволствие консултираме и предлагаме оптимални решения на поставените задачи.

Ако се интересувате от услугите ни, можете да ни пишете или звъннете, за да си уговорим среща. В случай, че решим да работим заедно, ни очаква вълнуващото пътуване към реализирането на ВАШАТА идея.